Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ " Δ.ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ"

ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Δ.ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ"  ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΜΕΤΡΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ  ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ  ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟy ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ....ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ  ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ!!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΥΤΟ" ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ!! ΜΙΛΑΜΕ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ " ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ..."ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ " ΜΕ 5 ΩΡΕΣ  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ!!ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ "ΦΡΑΓΚΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ!! ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΠΑΝΤΩΣ! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ  Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΕΛΝΩ ΕΜΑΙL ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ  ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΩ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΙ  ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ....ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!
ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Δ.ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ " ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ www.sylekpe.gr

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου