Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ BLOGS ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!

Η Κυβέρνηση του  Γυμναστηρίου και η ζάπλουτη υπουργός Παιδείας!
Δεκαπέντε (15) ακίνητα σε περιοχές φιλέτα, απο τις Βρυξέλλες ως τη Κηφισιά, τη Πολιτεία και τη Γλυφάδα διεθέτει η κ. Αννα Διαμαντοπούλου.

Ομιλούμε για την σοσιαλίστρια υπουργό Παιδείας, πρώην επίτροπο στη Κοινότητα και βουλευτή Κοζάνης.

Την ίδια στιγμή ο γιος της υπουργού Παιδείας στη Κυβέρνηση Γυμναστηρίου του κ. Παπανδρέου, φοιτά σε ιδιωτικό κολλέγιο στη Βάρη.

Ο σύζυγός της είναι διορισμένος στο Δ.Σ του αμαρτωλού "ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε"-λες και δεν υπήρχαν άλλοι άξιοι και ικανοί στον open gov πλανήτη του κ. Παπανδρέου.
Η κ.Διαμαντοπούλου (διαβάζουμε στο "Τροκτικό) και το σύστημα παιδείας που υπηρετεί έβαλε χθες θέμα στην λογοτεχνία με τίτλο "Στου Κεμάλ το σπίτι".

Την ημερομηνία 19 Μαίου που είναι η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, η επιτροπή έβαλε τίτλο τον Κεμάλ που είναι ο μεγάλος σφαγέας των Ποντίων και των Αρμενίων! Και βέβαια μην πιστέψει κανένας ότι έγινε τυχαία. Έτσι δεν είναι κ.υπουργέ που μετέχετε στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ;
Η κα Διαμαντοπούλου εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία δεν βρήκε μια λέξη ν απαντήσει συγκεκριμένα και επι της ουσίας-κρίμα.
"Φήμες και υπονοούμενα χωρίς βάση και χωρίς αφορμή δημιούργησαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο το γαϊτανάκι της παραπληροφόρησης των «…μη ειδήσεων»  περί δήθεν παραίτησής μου.
Μέχρις εδώ!
Όλα αυτά συμβαίνουν μεσούσης της διαδικασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων όπου διακυβεύεται το μέλλον χιλιάδων παιδιών. Η διασπορά αυτών των φημών ανήκει στη διαδικασία της ποινικής νομοθεσίας.
Η επιχείρηση «αίμα στο κοινό» είναι το αντίθετο από τη διαφάνεια και από την αναγκαία αποκαλυπτική λειτουργία της δημοσιογραφίας. Ως πολιτικός αρνούμαι τις απόπειρες εκφοβισμού απ’ όπου και αν προέρχονται. Ελπίζω τα αρμόδια όργανα των δημοσιογράφων να προστατέψουν τις αρχές του λειτουργήματός τους."

.

Σημασία έχει ποιος το λέει και όχι τι λέει! Ιδού το πόθεν έσχες με τα 15 ακίνητα της Αννούλας και η ...μπουκάλα που πέταξε ο ΠρετεντέρηςΧθες έγινε αντιληπτό πόσο πολύ φοβούνται τα blogs και την δύναμη που έχουν αποκτήσει αποκαλύπτοντας θέματα που είναι ξεχασμένα στα ράφια των ΜΜΕ.
Η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Πρετεντέρης τίμησαν τα blogs μιλώντας για σκουπίδια. Είναι αυτό που έχουμε πει ότι δεν έχει σημασία τι λέει κανείς αλλά ποιος το λέει....
Όταν ο ...Γιάννης Πρετεντέρης σαν άλλος κάφρος πετούσε μπουκάλια στο γήπεδο και τα ΜΜΕ έχουν ξεχάσει εκείνη την στιγμή εμείς είμαστε εδώ για να του το θυμίσουμε.
Όπως και το πόθεν έσχες με τα 15 ακίνητα(περίπου) της Άννας Διαμαντοπούλου με τον σύζυγο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου