Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ!!!

News247.gr Ελλάδα
Η Άννα έσβησε πρόστιμο 700.000 ευρώ

Με στόχο να έχουν έναν τόπο λατρείας οι κάτοικοι στην Ξάνθη και το χωριό Σμίνθη, η υπουργός Παιδείας έσβησε πρόστιμο στο τζαμί της περιοχής, ύψους 700.000 ευρώ. Η επιβολή προστίμου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς τελούνταν έργα κατασκευής, χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Πράσινο φως δόθηκε και πάλι στις εργασίες
3 σχόλια | Σχολιάστε

Μίκα Κοντορούση Δημοσιεύτηκε: Απρίλιος 19 2011 13:14 Ενημερώθηκε: Απρίλιος 19 2011 13:14

Μετά την κριτική του τοπικού τύπου για το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε σχέση με το τζαμί της Σμίνθης στην περιοχή της Ξάνθης που έφτασε τα 700.000 ευρώ, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου δικαίωσε τον κόσμο του χωριού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού "Αζινλίκτσα", η Άννα Διαμαντοπούλου ευνοϊκή απόφαση για τους Σμινθιώτες, σύμφωνα με την οποία το πρόστιμο στο τζαμί παραγράφεται.

Η Άννα Διαμαντοπούλου αξιολογώντας τα παράπονα του τοπικού Τύπου σχετικά με το τζαμί της Σμίνθης, η κατασκευή του οποίου έχει σταματήσει από το 2007, λόγω έλλειψης άδειας κατασκευής, αποφάσισε να ταχθεί με το μέρος των ντόπιων κατοίκων.

Ετσι, προκεκιμένου να υπάρξει ένας αξιοπρεπής χώρος όπου θα προσεύχεται μαζικά ο κόσμος, υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα για την άδεια και κατήργησε το αστρονομικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στην διαχειριστική επιτροπή του τζαμιού.

Όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα κοινοποιήθηκε στον τύπο το πρόστιμο των 700.000 ευρώ και αναζητήθηκε πολιτική λύση.

Το μόνο που εύχονται οι κάτοικοι είναι ότι περιμένουν ανάλογη μεταχείριση και για το παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου στο μετόχι της μονής Βατοπεδίου στο Πόρτο Λάγος. Εκεί η πολεοδομία Ξάνθης επέβαλλε πρόστιμο 140.000 ευρώ.
Text
Email
Print

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου