Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ , Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ "Δ.ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ" ME THN ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε.
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΧΥΤΟ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ- ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ- ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΝΟΜΙΖΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ- ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ- ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ.
ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ! ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ , ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΕ ΛΟΓΟ 'ΝΤΡΕΤΟ" ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου