Σελίδες

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



ΑΙΡΕΤΟΣ  ΑΠΥΣΠΕ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΑΙ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ               Ηράκλειο 25/05/2015



 Απαντήσεις σε ερωτήματα συναδέλφων.
Την Τετάρτη 27 Μάη στις 8:30 το πρωί στην αίθουσα του κινηματογράφου Αστόρια (Πλατεία Ελευθερίας)  διενεργείται η τακτική γενική συνέλευση του μεγάλου συλλόγου «Δ.ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ» . Έχει εξασφαλιστεί άδεια από την Α/θμια Διεύθυνση οπότε η συμμετοχή μας κρίνεται απαραίτητη. Μέσα από το ανώτατο συλλογικό όργανο του κλάδου θα παρθούν αποφάσεις από τη βάση των συναδέλφων οι οποίες θα δεσμεύσουν και τους αντιπροσώπους που θα εκλεγούν για το συνέδριο της ομοσπονδίας (ΔΟΕ) μας στις 21 Ιουνίου στην Αθήνα. Είναι σημαντικό λοιπόν την ημέρα της  συνέλευση του συλλόγου μας να αποφασίσουμε ΕΜΕΙΣ  για σημαντικά θέματα που αφορούν το δημόσιο σχολείο. Μετά το τέλος αυτής, η διαδικασία των εκλογών θα διεξαχθεί στην Παλιά Ακαδημία , Ανδρέα Παπανδρέου 8  η οποία θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι. Απαραίτητη για να ψηφίσουμε είναι η αστυνομική μας ταυτότητα.
Ψηφίζουμε για νέο Δ.Σ του συλλόγου μας,  για ελεγκτική επιτροπή και για τους αντιπροσώπους. Με τη ίδια σειρά θα βρίσκονται και οι υποψήφιοι στο εκάστοτε ψηφοδέλτιο στο οποίο βάζουμε  έως και 4 σταυρούς για Δ.Σ έως 2 για Ε.Ε και έως 4 σταυρούς  στους αντιπροσώπους.
Οφείλω να πω δυο πολύ απλά και σύντομα λόγια προς τους συναδέλφους μας. Πριν τρία περίπου χρόνια ξεκινήσαμε μια νέα ανεξάρτητη Κίνηση μετά από  παρότρυνση δική σας, για αλλαγή πλεύσης του συνδικάτου και απεξάρτησης του, από κομματικούς φορείς. Έτσι δημιουργήσαμε την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ που κατά κοινή ομολογία και ευτυχώς κατά ομολογία και ρεαλιστών συναδέλφων από άλλες παρατάξεις του κλάδου είμαστε η μοναδική ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ παράταξη. Πολύ απλά δεν συνδεόμαστε με κανένα κομματικό φορέα καθώς το συνδικάτο πρέπει να διεκδικεί χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος. Στο ξεκίνημα μας λοιδορηθήκαμε ότι είμαστε ένα πυροτέχνημα νέων ανθρώπων. Αποδείξαμε το αντίθετο, καθαρά και μόνο με την στήριξη σας. Σήμερα δεν μας «αγκαλιάζει» απλά μια μεγάλη μερίδα του κλάδου αλλά και συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο μας ένας μεγάλος αριθμός άξιων και γεμάτο όρεξη συναδέλφων, νέων σε αξίες και ιδανικά, που μπαίνουν σιγά – σιγά μπροστάρηδες στη διεκδίκηση των συμφερόντων του κλάδου και που θέλουν να προσφέρουν ανεξάρτητα και αμερόληπτα στο συνδικάτο. Σήμερα με την στήριξη σας συνεχίζουμε να είμαστε  πρώτη δύναμη στην Κρήτη. Όσον αφορά δε σε  πανελλαδικό επίπεδο εμπνεύσαμε και άλλα τέτοια σχήματα να συμμετάσχουν σε τέτοιες Κινήσεις.   
Είναι ξεκάθαρο και χωρίς αμφισβήτηση το γεγονός ότι απ όλες τις υποψήφιες παρατάξεις είμαστε η μοναδική παράταξη που δεν έχει άμεσα και έμμεσα πολιτικό φορέα. Αυτό βέβαια συνάδελφοι δεν θα το κρίνετε από τα ονόματα των  εκάστοτε παρατάξεων αλλά το ποιες παρατάξεις στηρίζουν σε κεντρικό επίπεδο (ΔΟΕ) οι αντιπρόσωποι που θα εκλεγούν στους κατά τόπους συλλόγους. Η κρίση ανήκει σε σας….
Συνεχίζουμε να παλεύουμε για μια ανεξάρτητη ΔΟΕ για ένα ανεξάρτητο και αμερόληπτο συνδικάτο.
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε  ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
                                Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΠΥΣΠΕ   ΚΡΗΤΗΣ          Δημήτρης Δερμιτζάκης 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου