Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ!!

Ο πατέρας κατηγορείται για συστηματική κακοποίηση των δύο ανήλικων παιδιών του - Σάλος στο Ηράκλειο από την εξομολόγηση της μαθήτριας στο σχολείο...
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα "Πατρίς", το κουβάρι της υπόθεσης ξετύλιξε περίπου πριν από μία εβδομάδα η διευθύντρια του σχολείου όπου πηγαίνει το μεγαλύτερο αδελφάκι (κοριτσάκι), το οποίο φέρεται να εξομολογήθηκε στους δασκάλους του κάποια περιστατικά...
Η δασκάλα έκανε αναφορά στην εισαγγελέα υπηρεσίας ενώ για την υπόθεση που αφορά κακοποίηση αλλά και σεξουαλική παρενόχληση, έχει ενημερωθεί - σύμφωνα με πληροφορίες - και ο εισαγγελέας ανηλίκων.
Για την υπόθεση αναμένεται να διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα, ενώ το πρωτοδικείο Ηρακλείου, μετά από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η μητέρα, εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει στον Ηρακλειώτη πατέρα να έρχεται σε οποιαδήποτε επαφή με τα δύο παιδιά του. Το τακτικό δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα έχει προσδιοριστεί την άνοιξη.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, η μητέρα πριν από μερικούς μήνες πήρε τα δύο παιδιά και έφυγε από το σπίτι της οικογένειας, καταφεύγοντας στον Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας, από όπου και την παρέπεμψαν σε ψυχολόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου