Σελίδες

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Μέσα στη δίνη των μεγάλων εκπαιδευτικών προβλημάτων, επιτακτική ανάγκη είναι η ενότητα του κλάδου,  για συμπόρευση όλων των δυνάμεων , χωρίς κομματικές αγκυλώσεις σε δυναμικούς αγώνες, χαμένων κεκτημένων. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, πιστοί και στις αποφάσεις των γενικών μας συνελεύσεων, μπαίνουμε για άλλη μια φορά μπροστάρηδες  ως σύλλογος  στο κάλεσμα  των συμβουλίων των  δύο συλλόγων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηράκλειου «Δ.Θεοτοκόπουλος»   και « Ν.Καζαντζάκη»  για την ένωση των δύο συλλόγων. Την  περασμένη Τετάρτη πήραμε την πρωτοβουλία ως ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στο συμβούλιο τους συλλόγου μας  «Δ.ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ»  και καταθέσαμε την πρόταση για την έναρξη διαλόγου , μετά τις εκλογές , ένωσης των συλλόγων του νομού και ιδιαίτερα των δύο συλλόγων της πόλης του Ηρακλείου , καθώς όπως εκφράζει η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων είναι αδιανόητο και απαράδεκτο σε καιρούς χαλεπούς να μην υπάρχει συλλογικότητα και  ενότητα!!! 
Για το παραπάνω θέμα στάλθηκε EMAIL στα συμβούλια των συλλόγων για ανάλογη πρωτοβουλία από τη μεριά τους , ώστε να ευοδωθεί η συνάντηση.
Το διαίρει και βασίλευε  που επικρατεί χρόνια και βολεύει τις εκάστωτε κυβερνήσεις, δεν έχει θέση στις παρούσες δύσκολες συγκυρίες για την εκπαίδευση!  Καλούμε λοιπόν για αρχή το Δ.Σ του συλλόγου»  Ν.Καζαντζάκης» να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας , για ένα εποικοδομητικό και υγιή διάλογο με  σκοπό την ενότητα του κλάδου. Ευελπιστούμε να έχουμε στο άμεσο μέλλον θετική απάντηση για την παραπάνω συνάντηση έτσι ώστε να υλοποιήσουμε  την απόφαση της βάσης ,  της γενικής μας συνέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου