Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ!!!

Εκ μέρους του Εθνικού Κόμβου Ασφαλούς Διαδικτύου,
(για τους Κρήτες συναδέλφους - διαδώστε στα δίκτυα σας)
σας ενημερώνω ότι η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Δ/νση Π/Θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης – Δ/νσεις Π/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και Χανίων, και με τη στήριξη της Google και του Saferinternet.gr, φιλοξενεί την παιδική θεατρική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου». Θα δοθούν δύο παραστάσεις στο Ηράκλειο και στα Χανιά με ελεύθερη είσοδο, ειδικότερα:
 1) Δευτέρα, 27 Μαΐου, 6.30 μ.μ., Κιν/θέατρο ΑστόριαCyta, Πλ. Ελευθερίας, Ηράκλειο
 2) Τετάρτη, 29 Μαΐου, 6.00 μ.μ., Πνευματικό Kέντρο Χανίων, Ανδρέα Παπανδρέου 70, Χανιά
 Η παράσταση έχει στόχο να ενημερώσει παιδιά ηλικίας Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, δασκάλους και γονείς για τα οφέλη του Διαδικτύου και την ασφαλή χρήση του. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος πανελλήνιας εκστρατείας σε 10 ελληνικές πόλεις και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
 Το κείμενο της παράστασης βασίζεται στη διδακτική ανθολογία της Βερόνικας Σαμαρά και του Γεωργίου Κορμά, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει η Σοφία Τσινάρη. Στην ξεχωριστή αυτή παράσταση γεμάτη από υπέροχες φιγούρες, χρώματα, μουσική και πρωταγωνιστή το Διαδίκτυο, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Θάνος Αλεξίου, Άννα Πορφύρη και Μόνικα Κολοκοτρώνη.  Μέσα από τέσσερις χαρούμενες και διδακτικές ιστορίες, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Διαδικτύου και εξοικειώνονται με τις θεμελιώδεις αρχές ασφαλούς χρήσης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου