Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΗΣ ΚΡΗΤΗΣ....


 


 ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΥΤΥΧΩΣ , ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ, ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΗ  ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!!
 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:   ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΖΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ,  ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ , ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ,  ΟΡΘΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΥΤΙΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ "ΛΟΓΙΚΗ" ΤΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΝ ,  ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ!!! ΑΥΤΗΝ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ  ΗΔΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ" ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,  ΜΕ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ- ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΕΦΑΓΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ!!!!
ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΓΗΣΕΙ.....
ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ "ΟΡΦΑΝΟΙ" ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ"........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου