Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Απολογισμός δράσης του Συλλόγου μας "Δ.ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ" για τον μήνα Ιούνιο



        Απολογισμός δράσης του Συλλόγου μας για τον μήνα Ιούνιο

ü  Εκδήλωση της Ομάδας βιβλίου στις 3-06-2013
ü  Θεατρική παράσταση που ανέβασε η θεατρική ομάδα (7-6-2013 έως 11-6-2013)
ü  Ανακοίνωση για τις εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και τον αποκλεισμό των προνηπίων
ü  Ανακοίνωση-απόφαση «Για τη διανομή μπανάνας στα σχολεία από εταιρεία» και γενικότερα για την προώθηση εταιρειών μέσα στα σχολεία.
ü  Ανακοίνωση για τα ερωτηματολόγια που διανέμονται από σχολικούς συμβούλους με θέματα: «Αυτοαξιολόγηση σχολικής μονάδας- Εκθέσεις εκπαιδευτικού έργου»
ü  Ψήφισμα για τις απολύσεις και το ‘‘λουκέτο’’ στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας (12-6-2013)
ü  Συμμετοχή σε όλες τις δράσεις και τις απεργιακές κινητοποιήσεις (13-6-2013) που έγιναν για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και των εργαζομένων.
ü  Ανακοίνωση-καταγγελία τις συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολικών μονάδων
ü  Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ηρακλείου (17-6-2013) μαζί με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και γονείς.
Πετύχαμε: Το πάγωμα –προς το παρόν- των αυθαίρετων συγχωνεύσεων-καταργήσεων σχολικών μονάδων και τη συνάντηση με τον Υφ. Παιδείας στις 27-6-2013
ü  Ψήφισμα για τις απειλές διώξεων εις βάρος απεργών εκπαιδευτικών.
ü  Σας υπενθυμίζουμε πως το Σάββατο 22 Ιουνίου έως την Τρίτη 25 Ιουνίου θα διεξαχθεί η 82Η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ. Από το Σύλλογο μας θα παρευρίσκονται στις διεργασίες του Συνεδρίου δεκαέξι αντιπρόσωποι.

Υπενθύμιση: Η μουσικοπαιδαγωγική ομάδα “Τζαμ Τζαμ” του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου «Δ.  Θεοτοκόπουλος» πάει  φεστιβάλ !
Στο πλαίσιο του τριήμερου φεστιβάλ  με τίτλο “Εν δράσει”, που οργανώνει το  Δίκτυο “Κόσμος χωρίς Πολέμους- Σχολεία χωρίς Βία”,
την Κυριακή 30 Ιουνίου , στο πάρκο του Γεωργιάδη , ώρα 18:30 ,  η ομάδα Τζαμ Τζαμ θα πραγματοποιήσει  μουσικοκινητικές δράσεις και παιχνίδια με παιδιά ,με θέμα τη διαφορετικότητα.
“Γνωριζόμαστε, παίζουμε κι ανακαλύπτουμε πως αν και είμαστε διαφορετικοί , είμαστε όμορφα μαζί”  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου