Σελίδες

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

«Η Συντροφικότητα σε Εποχή Κρίσης» - Εκδήλωση της Ακαδημίας Πολιτών

 Η Ακαδημία των Πολιτών διοργανώνει Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση – Διάλεξη του Προέδρου της Ακαδημίας & Επίκουρου Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Ευστράτιου Παπάνη, την ερχόμενη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στις  6:00 το απόγευμα, στην Αίθουσα «Ανδρόγεω» του Δήμου Ηρακλείου με θέμα: «Η Συντροφικότητα σε Εποχή Κρίσης».
Η Εκδήλωση θα είναι ανοικτή (με ελεύθερη είσοδο) για όλους τους Πολίτες του Νομού Ηρακλείου που επιθυμούν να ενημερωθούν για τη λειτουργία της Ακαδημίας στο Ηράκλειο, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στα Τμήματά της.  
Τα μαθήματα της Ακαδημίας θα διαρκέσουν από τον Οκτώβριο του 2012 έως τον Μάιο του 2013, θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων διαλέξεων (26 συνολικά) και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα «Ανδρόγεω» του Δήμου Ηρακλείου κάθε Παρασκευή από 5:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Η ετήσια συνδρομή (και για τις 26 συνεδρίες) είναι 80 €, ενώ θα υπάρχει έκπτωση 50% για άνεργους, άτομα με αναπηρία, πολύτεκνους και φοιτητές. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν όλοι οι Πολίτες άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό επίπεδο. Στο πρώτο Ακαδημαϊκό έτος οι θεματικές ενότητες που θα διδαχθούν από Καθηγητές Πανεπιστημίου είναι:
«Σύγχρονες αρχές και θέματα Ψυχολογίας» και ακολούθως «Σύγχρονες αρχές και θέματα Συμβουλευτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου