Σελίδες

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Κείμενο με αγανάκτηση και θυμό για την αδικία που συντελείται κατά των δημοσίων υπαλλήλων αυτής της χώρας!


Ξέρετε από εποχής ΓΑΠ (και πιο πριν) , το παραμύθι με τον «πλούσιο» και ευνοημένο δημόσιο υπάλληλο συνεχίζεται. Φυσικά δεν είναι μόνο η ίδια η κοινωνία που τον βλέπει με μισό μάτι, είναι και το ίδιο το κράτος που εδώ και χρόνια τον αδικεί με τους νόμους του. Ο «πλούσιος»  όμως  δημόσιος υπάλληλος  η «ανώτερη» αυτή κάστα είναι ο μοναδικός υπάλληλος της Ελλάδας που δεν παίρνει δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα. Είναι ο φραγκάτος  αστός  που δεν έχει δικαίωμα να γράψει τα παιδιά του στους παιδικούς σταθμούς,  (και αν το καταφέρει στα μέσα της χρονιάς πληρώνει τροφεία-λεφτά)  είπαμε είναι πλούσιος , δεν έχει δικαίωμα να πάει τα παιδιά του σε δομές της εκπαίδευσης όπως ΚΔΑΠ των δήμων , δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει για μισθούς επειδή κάποτε ήταν ο «παππούς» του δημόσιος υπάλληλος και τα έπαιρνε "χοντρά" από το κράτος άρα είναι κρατικοδίαιτος! Είναι ο υπάλληλος που ζει επειδή τον «πληρώνει» ο «γείτονας» ψευτόμαγκας  που κάνει την  χχχχχ δουλειά   αλλά δεν πλήρωσε ποτέ φόρους και δηλώνει χαμηλό εισόδημα αλλά παρκάρει το πανάκριβο αμάξι του έξω από τους δημόσιους παιδικούς και Κέντρα δημιουργικής απασχόλησης των δήμων για να πάρει τα παιδιά του!!! Κατά τα άλλα ευτυχώς που έχουμε και αυτούς τους φτωχούς φοροφυγάδες με τα πανάκριβα αυτοκίνητα που ξέρουν να κρύβονται από την εφορία και μας πληρώνουν,  να παραμένουμε και μεις οι δημόσιοι υπάλληλοι  «ΠΛΟΥΣΙΟΙ»   
Δεν θα το αφήσουμε άλλο πια να συνεχίζετε ,  να ξέρετε θα το πολεμήσουμε για να αρθούν οι αδικίες , θα το πολεμήσουμε με νύχια και με δόντια!! 
* Δημήτρης:  δασκαλάκος του ελληνικού δημοσίου με 14 χρόνια προϋπηρεσίας δύο πτυχία ΑΕΙ ένα μεταπτυχιακό και δύο κοπέλια=  960ευρώ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου